Menü Schließen

XRP Forensics API fjerner nesten 450k XRP-svindel

  • XRP Forensics hjelper til med å forhindre kryptosvindel
  • Børs er anbefalt å integrere API-en i plattformen

Til tross for alt mørket rundt Ripples XRP i det siste, er det en skinnende historie om hvordan XRP Forensics gjennom applikasjonsprogrammeringsgrensesnittet (API) var i stand til å stoppe nær 450k XRP-tokens fra å komme til svindlere denne uken.

XRP Forensics er et nettsted opprettet av Ripple Community for å beskytte kryptotoken fra svindlere. Initiativet hadde lykkes med å kunne spille en aktiv rolle i å forhindre kryptosvindel som involverer Ripple-aktiva.

Forensics er i stand til å gjøre dette ved å filtrere ut alle transaksjoner som ble sendt til en kjent svindelkonto, og det holder også oversikt over transaksjoner som kan ha tiltrukket høye transaksjonsgebyrer.

På grunn av denne viktige rollen den spiller i økosystemet, har Bitcoin Up Ledger Foundation, et stiftelse som ble lansert i september i fjor for å støtte utviklingen av initiativet, oppfordret krypto-utvekslinger til å integrere API i systemet deres.

Hvordan XRP Forensics fungerer

XRP Forensics anerkjenner det faktum at det er nesten umulig å få tokens som har kommet i hendene på svindlerne tilbake, dette er grunnen til at API tar en frontlinjemetode for å forhindre svindel i utgangspunktet.

I følge nettstedet må prosessen med å gjenvinne det tapte tokenet komme med å samarbeide med kryptobørsene, noe som kan være en veldig kompleks ting å gjøre, og det er samtidig ingen garanti for at tokens vil bli gjenvunnet.

Det API-et gjør er å sørge for at de målrettede tokens fra svindlerne ikke forlater lommeboken til offeret. Dette gjør at børsene kan blokkere midlene nesten umiddelbart, og dermed forhindre svindel.

XRP-tokenholdere har på forskjellige tidspunkter vært ofre for kryptosvindel. Et eksempel er i 2019 da børser sendte 6 millioner XRP-tokens til utleveringssvindel uten å vite det.