Menü Schließen

Suosittu Stablecoin -ether on nyt liikkeessä Bitcoin Cash -verkossa

Suosituin stabiilirahojen jako ( USDT ) on virallisesti lyöty Bitcoin Cash -levyketjussa yksinkertaisen pääkirjaprotokollan (SLP) kautta. Lehdistön aikana liikkeessä on vain 1 010 SLP-pohjaista USDT : tä, koska yritys Tether Limited näyttää laskevan pieniä määriä ja testaavan SLP-kehystä.

Tether ( USDT ) on stabilorahojen kuningas krypto-taloudessa ja yhtiön avoimuussivun mukaan olemassa on yli 9,8 miljardia dollaria jakoketjua

Stabiiliraha on merkki, jota ylläpidetään myös useissa lohkoketjuissa, mukaan lukien Ethereum-verkko, Omni-kerros, Algorand, Tron, Liquid ja EOS- ketju. Ei liian kauan sitten, news.Bitcoin.com paljasti, että jako ( USDT ) oli siirtämässä joitain kolikoita Bitcoin Cash ( BCH ) -levyketjuun Simple Ledger Protocol -sovelluksen kautta.

Tether Limitedin läpinäkyvyys-sivu osoittaa nyt, että yritys on verrannut ja testannut SLP-kehystä. Tiedot sivusto simpleledger.info osoittaa, että Tether joukkue on virallisesti lyöty 3027 USDTs tähän mennessä saatu BCH ketjussa.

Suosittu Stablecoin -ether on nyt liikkeessä Bitcoin Cash -verkossa

Kuitenkin 2 017 SLP-pohjaista USDT – tunnusta on poltettu, mikä jättää liikkeeseen vain 1 010 SLP-pohjaista USDT- julkaisut julkaisuajankohtana. Tuhan dollarin arvoisia stabiileja kolikoita ei ole paljon, mutta Bitcoin Cash-kannattajat uskovat, että yritys vain kokeilee SLP-infrastruktuuria.

Simpleledger.info osoittaa myös, että baton on ”elossa”, mikä tarkoittaa, että USDT: t voidaan lyödä milloin tahansa. SLP-pohjaisen USDT: n geneesi osoittaa, että rahakkeet syntyivät 25. toukokuuta 2020. Yksinkertaistetun tiedon haku tietokannasta etsimällä termiä „jakso“ osoittaa myös, että SLP-verkon jälkeen on luotu joukko vääriä „tehtrejä“, joita ihmiset ovat luoneet. tuli ulos.

Suosittu Stablecoin -ether on nyt liikkeessä Bitcoin Cash -verkossa

Virallinen USDT- tunnuksen tunnus näkyy Tether Limitedin virallisella verkkosivustolla yhdessä muiden ketjujen kiinnitysalusten kanssa. Bitcoin Cash -levyssä on toistaiseksi tapahtunut yhteensä 50 SLP-pohjaista USDT- tapahtumaa.

SLP-pohjainen USDT Rich List osoittaa, että tämä osoite on eniten stablecoins kanssa tasapaino 874,14 USDT aikaan julkaistaan. Loput liikkeessä olevista kolikoista on jaettu useisiin eri osoitteisiin.

Suurin määrä USDT: itä kaikissa lohkoketjuissa pidetään ETH: lla, ja niiden arvo on tällä hetkellä 6 miljardia dollaria ERC20-pohjaisissa sidoksissa. Bitcoin Cash -fanit olivat tietysti sekä tyytyväisiä että skeptisiä USDT: n esiintymisestä BCH: lla .

Subreddit r / btc: ssä BCH- fanit keskustelivat äskettäin julkaistusta SLP-pohjaisesta USDT : stä foorumilla. Sideshift.ai ilmoitti 7. heinäkuuta, että USDT: n Bitcoin Cash -versio on nyt suora vaihto-alustalla.

BCH: n kannattajat keskustelivat myös USDT: n hallussapidosta Bitcoin.com-lompakolla äskettäin lisätyn omaisuuserittelyn ja stabilointirahojen ominaisuuksien ansiosta . Twitterissä Sideshift-joukkue kirjoitti: „Ole yksi ensimmäisistä ihmisistä, jotka ovat siirtäneet USDT : tä SLP: llä.“