Bitcoinhvalaktivitet antyder, at juli kan være en god måned for BTC

Denne Exchange News blev bragt til dig af OKCoin, vores foretrukne Exchange Partner.

Data om aktivitet omkring Bitcoin-minearbejdere giver investorer betydelig indsigt i benchmark cryptocurrency’s markedsforhold.

Det ser ud til, at massive minerudstrømninger antyder, at Bitcoin Loophole er positioneret til at se en vis turbulens på kort sigt, da det netop var vidne til den næststørste minerudstrømning siden set siden sidst ramte 10.000 dollars.

På trods af at dette er et potentielt bearish kortvarigt signal, ser det ud til, at Bitcoin’s forventninger til midtvejsperioden fortsat er lyse på grund af en tendens blandt cryptocurrency’s såkaldte „hvaler.“

Hvis historien gentager sig, kan cryptocurrency være godt positioneret til at se markant yderligere opad i den kommende måned.

Bitcoin ser store minerudstrømninger; Analytikere forventer volatilitet

Over natten begyndte Bitcoin- minearbejdere at skifte en betydelig mængde af deres beholdninger ud af ikke-byttebøger.

Typisk øges udstrømningerne lige før kryptoen ser en massiv udbydelse på grund af dette, hvilket antyder, at de er ved at sælge deres udvindede BTC på det åbne marked.

Cryptocurrency-analytiker Cole Garner talte om strømmen , der blev set i går aftes, og forklarede, at de var de næststørste, den har set siden den sidst rørte 10.000 dollars.

Han konkluderer, at dette vil medføre en ”hel del salg” på kort sigt.

”Stor pigge i minerudløb natten over. Den næststørste, siden Bitcoin ramte $ 10.000. Jeg forventer en hel masse salg, som snart starter for alvor. ”

Dette har endnu ikke lagt noget pres på Bitcoin, da det i øjeblikket handles marginalt til sin nuværende pris på $ 9.620.

En af grundene til, at dette muligvis ikke påvirker dens prisforanstaltning på kort sigt, er, at kryptoen muligvis er blevet solgt gennem en OTC-handel. På trods af at dette er mindre bearish, end det flyttes til en børs, bemærker Garner, at det stadig ikke er et godt tegn.

”Dette er sandsynligvis en OTC-handel, da strømme ikke ser ud til at gå til en børs. Jeg ville være mere bekymret, hvis de skulle til en udveksling – stadig er minearbejdere, der flytter en masse mønter, aldrig et godt tegn. ”

Historiske data om hvalaktivitet antyder, at juli bliver en god måned for BTC

Uanset om Bitcoin potentielt er positioneret til at se en svaghed på kort sigt, er det vigtigt at bemærke, at historiske data om aktivitet blandt kryptoets “hvaler” synes at antyde, at dets næste tyremarked kunne starte i juli.

Ki Young Ju, administrerende direktør for analyseplatformen CryptoQuant, forklarede, at udveksling af tilbagetrækning set af nogle af BTC’s største hvaler ser ud til at male et bullish billede for cryptocurrency.

Han bemærker specifikt, at oksemarkeder historisk har en tendens til at sparke fire måneder efter, at udveksling af tilbagetrækning ramte et års højder. Dette betyder, at det benchmark, digitale aktiv, næste bull run kunne starte i midten af ​​juli.

”Køb BTC, når hvaler sender bitcoins ud af børsen. BULL-markedet starter normalt fire måneder efter, at gennemsnitlig tilbagetrækning af børsen rammer året rundt … I henhold til de nyeste data vil BTC-oksemarkedet sandsynligvis starte i midten af ​​juli. ”