Bitcoin-hinta nousee yli 11160 dollarin, mitä odottaa?

Bitcoin-hinta nousi 30. heinäkuuta 11160 dollarin tason yläpuolelle. Trading View -analyytikko Vince Prince odottaa kriptovaluuttakuninkaan siirtyvän 12500 dollarin tason ohi, jos se jatkaa nykyistä vastustuskykyään, joka on lähellä 10350 dollaria.

Päivän matalimmaksi BTC oli pudonnut 10861,28 dollarin markkaan. Kirjoittamishetkellä Bitcoin Code havaittiin käyvän kauppaa 11057,33 dollarilla Yhdysvaltain dollareilla.

Mitä odottaa Bitcoinin hinnasta?

Trading View -analyytikko Vince Prince on sitä mieltä, että Bitcoin on tällä hetkellä valtavan nousevan rinnakkaiskanavan sisällä ja että se lopulta murtuu ylöspäin, mikä antaa BTC-hinnan nousta 12500 dollarin tason yläpuolelle.

Analyytikko selitti, että BTC vahvisti juuri merkittävän putoamisvastuksen, joka on merkitty taulukossa punaisella. Poistuminen laskevasta trendivirrasta osoittaa, että salausvaluutta on yleisen nousevan reunan kohdalla. BTC on vahvistanut rinnakkaiskaupan kanavan ylä- ja alarajat useita kertoja, ja nyt näyttää siltä, ​​että testataan korkeampi raja uudelleen.

Oranssi tukilinja lähellä $ 10350 -tasoa on erittäin tärkeä BTC: lle, ja sen pitää olla kauppaparin hallussa. BTC saattaa palata tälle tukitasolle ennen kaupankäyntikanavan ylemmän rajan uudelleentarkastelua. Jos tämä tuki on voimassa, BTC pysyy nousevana.

Tuleeko BTC nousemaan vuoden 2020 puolittumisen jälkeen?

Trading View -analyytikko Rocket Bomb on ehdottanut, että Bitcoin saattaa nähdä samanlaisen nousutrendin kuin vuonna 2016 puolittumisen jälkeen.

Koska nousutrendi käynnistyi muutaman viikon kuluttua BTC: n puolittumisesta vuonna 2016, Rocket Bomb uskoo, että tapaus voi olla samanlainen BTC: n puolittaessa vuodesta 2020.

Jos nousu tapahtuu samalla tavalla kuin vuodesta 2016, BTC: n odotetaan siirtyvän monien vastuskykyjen yli ja saavuttavan uudemman huipun, kuten yllä olevasta taulukosta käy ilmi.